محرومیت از نور آفتاب : اگر فکر میکنید خوردن قرص ویتامین D برای جبران کمبود نورآفتاب کافیست، اشتباه میکنید. مطالعات نشان داده بودن در معرض نور آفتاب میتواند به کاهش وزن کمک کند. حداقل ۲۰ دقیقه در روز، زیر آفتاب باشید تا به بدنتان برای چربیسوزی کمک کنید. البته به چند حرکت ورزشی و تحرک بدنی هم نیاز دارید.
بطریها و کیسههای پلاستکی مواد غذایی: ساندویچهایی که در کیسههای تیفون پیچیده شدهاند و آبپرتقالی که در بطری پلاستیکی است، شما را چاق میکند. بیسفنول A که در بیشتر پوششها و ظروف پلاستیکی پیدا میشود، میتواند جذب مواد غذایی شده و مانند هورمون استروژن عمل کند و با ایجاد اختلال در مکانیسم بدن برای تنظیم چربی، چاقتان کند.
تا دیر وقت کار کردن : پژوهشها نشان میدهد کسانی که شبکار هستند یا تا دیروقت کار میکنند، نسبت به آنهایی که بین کار و زندگی، تعادل برقرار کردهاند، کالری کمتری میسوزانند. اگر نمیتوانید زمان کارتان را تغییر دهید، صبحها زمانی را برای تحرک و عرق ریختن اختصاص دهید.
افزایش باکتری روده: باکتری موجود در روده و معده شما، کارهای زیادی برای حفظ سلامتیتان انجام میدهد. اما باکتری زیادی میتواند مضر باشد چون مواد مغذی بیشتری از غذاهای مصرفی شما را تلف کرده و باعث چاقیتان میشود. برای سلامت روده و معدهتان، بیشتر غذاهای سلام و خالص بخورید و آب فراوان بنوشید.
ویروسهای موجود در غذا: پزشکان دانشگاه لوییزیانا دریافتند افرادی که مبتلا به AD-36 هستند، ویروسی که معمولا در غذاهای فاسد شده وجود دارد، بیشتر چاق میشوند. در حقیقت، بیشتر از شش ماه طول میکشد تا فرد مبتلا به این ویروس به وزن قبلیاش برگردد. غذاهای تازه تهیه شده یا تازه تولید شده یا ارگانیک مصرف کنید.
گوشیهای هوشمند: جای تعجب نیست، تحقیقات تائید کردهاند که استفاده زیاد از گوشیهای هوشمند میتواند شما را چاق و افسرده کند چون زمان کمی برای ورزش و تحرکتان باقی میگذارد، شاید هم هیچ زمانی نگذارد! برای خود مقرراتی وضع کنید تا گوشی را کنار گذاشته و حرکت کنید.
حذف وعدههای غذایی: کمبود تغذیه، بدنتان را وادار به استفاده از ذخیره چربی و تبدیل آن به گلوکز میکند. اما زمانی که باید اینکار را متوقف کند ولی ادامه میدهد، تمام قندهای اضافی بهعنوان چربی ذخیره میشوند. بنابراین وعدههای غذاییتان را به موقع بخورید؛ و اگر نمیخواهید وعدهای را کامل بخورید، سراغ میوه بروید مثلا یک سیب بخورید.
عفونت گوش: The American Physiological Association اعلام کرده است، ارتباط جدی میان عفونت گوش در دوران کودکی و چاقی در سنین بالاتر وجود دارد.سوابق مکرر عفونت گوش میانی، میتواند به اعصاب مغز که مسئول چشایی و سیری هستند آسیب زده و موجب پُرخوری در آینده شوند. اگر کودکتان عفونت گوش دارد، برای گرفتن توصیه مناسب در مورد تغذیه و مواد غذایی با یک متخصص تغذیه مشورت نمایید.