جایگزینی کره به جای روغن

آیا به جای روغن مایع می توان از کره یا مارگارین برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد تا غذا سالم تر باشد؟

استفاده از مارگارین در حد تفت دادن اشکالی ندارد اما برای سرخ‏ کردن به هیچ ‏وجه مناسب نیست.

جایگزینی کره به جای روغن

همچنین اسیدهای چرب کره مارگارین کمتر از روغن مایع نیست و در کل مواد غذایی مختلف حاوی نسبت‌های متفاوتی از چربی اشباع و غیراشباع هستند.

بیشتر چربی‏های جامد چه با منشاء حیوانی و چه گیاهی، اسیدهای چرب اشباع و روغن‏های مایع، اسیدهای چرب غیراشباع دارند. البته در مواردی استثنا هم وجود دارد، مثلا روغن نارگیل با اینکه جزو روغن‏های مایع است، اسیدهای چرب اشباع دارد. بنابراین توصیه می شود حتی الامکان از سرخ کردن مواد غذایی بپرهیزید در غیر این صورت حتما از روغنهای مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.

پاسخی بگذارید