چای گل سرخ (گل محمدی)

این چای، طبیعتی معتدل با گرایش به سمت سرما و خشکی دارد و بسیار شادی بخش، مقوّی قلب و ضد ّصفرا و بلغم می باشد.گل سرخ، ملیّن بسیار خوبی بوده؛ در درمان یبوست های تازه و کهنه ، تقویت لثه و ترمیم زخم های آن مفید است.

دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها شده و ریه‌ها را تقویت می‌کند از این رو برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و از مصونیت کمی برخوردارند مفید است. این دمنوش عوارض و نشانه‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا، زکام و گرفتگی‌های برونشی را از بدن دور می‌کند.

دمنوش این گیاه بوی بد دهان را رفع می‌کند.

چای گل سرخ (گل محمدی)

همچنین دمنوش این گیاه برطرف کننده نفخ معده است.

تقویت کننده و برطرف کننده ناراحتی های ریه،کلیه و تپش شدید قلب است.

طرز تهیه

یک قاشق غذاخوری گل سرخ را به همراه یک قاشق غداخوری چای سبز را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه ریخته به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید.

پاسخی بگذارید