بدون شک موضوعی که امروزه در تمام دنیا مطرح است و میتوان آن را جزو داغ ترین موضوعات و دغدغه های هر فرد دانست، داشتن پوستی زیبا و خوش حالت می باشد. اینکه شما صورتی ایده آل و متناسب با تعاریف زیبایی شناختی داشته باشید، همه و همه طی چند سال گذشته از حالت رویا و آرزو خارج شده و امروزه تبدیل به یک اتفاق شاید بتوان گفت معمولی شده است. اتفاقی که به زیباسازی پوست شما با توجه به آخرین متد های پزشکی و استفاده از مواد و روش های بی خطر، می انجامد. با بوتاکس چگونه به زیباسازی پوستتان میانجامد؟ همراه باشید.
شاید بتوان مشهورترین و معروف ترین روش زیباسازی پوست در ایران را، بوتاکس دانست. ما در این مقاله سعی داریم تا با کمک از مقالات کلینیک زیبایی وارسته، به شما خوانندگان عزیز درباره بوتاکس و چگونگی انجام آن اطلاعاتی بدهیم تا درصورت علاقه و نیاز، به این روش زیباسازی پوست روی آورید.
ابتدا بگذارید تا توضیحی درباره این روش زیباسازی و دلیل نام گذاری آن خدمتتان ارائه دهیم: بوتاکس درواقع نام تجاری نوعیپروتئین می باشد که براساس باور غلط مردم ایران، بوتاکس را نوعی سم میدانند! خیر بوتاکس نوعی پروتئین می باشد و روش کار آن هم به این صورت است که پس از تزریق در انتهای اعصابی که فرمان انقباض را میدهند قرار میگیرند و به این ترتیب از انقباض آن عضلات جلوگیری میکنند.
انقباض عضلانی منجر به ایجاد چین و چروک میشود و شما با جلوگیری از انقباض، در واقع ناحیه مربوط به آن عضله را از چین و چروک پاک کرده اید.
یک سوال متداول: آیا تزریق بوتاکس فقط برای زیبایی کاربرد دارد؟
خیر، بوتاکس درواقع یک روش درمانی نیز محسوب میشود. از بوتاکس برای درمان موارد زیر استفاده میشود:
- درمان پرش پلک
- درمان اسپاسم عضلات گردن
- درمان تیک گردن و انقباض آن
- درمان لوچی شدید چشم ها
در این بین باید بیان کنیم که بوتاکس در برخی موارد، چندان پیشنهاد نمیشود و حتی جزو موارد منع استفاده از بوتاکس به حساب می آیند موارد زیر:
اگر مراجعین در یکی از دستهبندیهای زیر قرار داشته باشند، استفاده از بوتاکس برایشان ممنوع می باشد:
- بیماران عصبی و عضلانی
- زنانی که باردار هستند
- زنان شیرده
- بیماران با اختلال و نارسایی حاد کلیوی
- اگر از داروهای ضد انقعاد مثل هپارین و وارفاین استفاده میکنند
- کسانیکه آمینو گلیکوزید (مانند جنتامایسین و آمیکاسین) طی یک هفته قبل از بوتاکس مصرف کرده باشند
- افراد مبتلا به اماس
- بیماری میاستنی گراویس
- درصورت وجود عفونت در محل تزریق
- حساسیت به پروتئین شیر گاو
منبع: http://www.beautymagazine.ir